Güncel Haberler

Koç Kokoskov, Bayern Galibiyetini Değerlendirdi

Turkish Airlines Euroleague 32. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko konuk olduğu FC Bayern Munich’i 68-77’lik skorla devirmeyi başardı ve play-off biletini kaptı.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Beko‘nun Sırp koçu Igor Kokoskov açıklamalarda bulundu:

Büyük bir maçtan büyük bir galibiyet çıkardık. Teknik açıdan en önemli şey, maçın sonucu. Çok sert, çok fiziksel, çok atletik bir takımla oynadık. Çok özgüvenli oynuyorlar. Bayern Münih’i harika sezonlarından ötürü tebrik ederim ama bu galibiyette takdiri Fenerbahçe oyuncuları hak ediyor. Biz de bu galibiyeti yıl boyu bizi izleyen, destekleyen Fenerbahçe taraftarına adamak istiyoruz. Keşke salonda yanımızda olabilselerdi. Bunu yapamıyoruz maalesef.

beIN Sports & Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …