Güncel Haberler

Koç Ataman, Real Galibiyetini Değerlendirdi

Turkish Airlines Euroleague 32. hafta mücadelesinde Anadolu Efes konuk olduğu Real Madrid’i 83-108 gibi ezici bir skorla yenmeyi başarmıştı.

Karşılaşmanın ardından Anadolu Efes‘in başarılı koçu Ergin Ataman açıklamalarda bulundu:

İlk yarıda çok iyi oynamadık ama sadece 1 sayı gerideydik. İkinci yarıya ideal beşimizle başladık ve takım basketbolu oynadık. Topu iyi dolaştırdık, boş atışlar bulduk. Micic sorumluluk aldı. Beaubois şutlarını soktu. Daha sonra Larkin oyuna dahil oldu ve skor buldu. Sertaç Şanlı‘nın şutları sayesinde sahayı açtık. Chris Singleton ve Bryant Dunston savunmada çok iyiydi. Tüm oyuncularım mükemmel oynadı. Burada maç kazanmak çok kolay değil. Her maç aynı çünkü seyirciler yok. Basketbol seyirciyle güzel. Ancak en önemli olan şey her ülkedeki vatandaşların sağlığı. Biz de buna saygı duyuyoruz. Her yerde oynuyoruz. Bizim sahamızda da çok sınırlı sayıda taraftar oluyor. İyi basketbol oynamak önemliydi. İkinci yarıda mükemmel oynadık diyebilirim.

beIN Sports & Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …