Güncel Haberler

İDDİA: Real Madrid’in Yeni Sezon İçin Guard Hedefleri Belli Oldu!

Turkish Airlines Euroleague‘de bu sezon şimdiye kadar beklentileri karşılayamayan Real Madrid, yeni sezonun yapılanma çalışmalarına da şimdiden başladı.

Defansacentral’ın iddiasına göre İspanyol devinin yeni sezonda guard rotasyonuna yapmak istediği yıldız transferinde listenin tepesinde ikisi isim var; Mike James ve Darius Adams.

James’in hali hazırda CSKA Moskova ile 2021-22 sezonunu da kapsayan bir kontratı var aslında ama son yaşanan olaylar sonrasında başkan Vatutin’in de açıkladığı üzere artık James ile Rus ekibinin birlikteliği pek mümkün görünmüyor. Bu da Real’in iştahını kabartmış durumda. Bu sezon şimdiye kadar 19.3 sayı, 5.7 asist istatistikleri ile Euroleague’de sayı kralı konumunda bulunan Birleşik Amerikalı guard Milano’dan sonra da CSKA’da da istenmeyen adam konumuna gelmiş durumunda. Bakalım Real’e transferi gerçekleşirse orada mental olarak ayakta kalabilecek mi…

https://www.youtube.com/watch?v=n6aCzkWOkys

Adams ise bu sezon Çin Ligi’nde Quingdao forması ile 27.4 sayı, 6.4 ribaund, 6.3 asist, 2.2 top çalma istatistikleri ile mücadele etmişti. Ama Çin Ligi için bu istatistikler pek değer getirmiyor. Ayrıca uzun süredir Avrupa ve Euroleague seviyesinden uzak kalmış olması büyük bir dezavantaj ki 31 yaşında olduğunu düşünürsek bu tempoya tekrar ayak uydurabilmesi, özellikle savunma direnci ve sertlik açısından onun oldukça geri kalmasına neden olacaktır. Özetle Real seviyesindeki bir takımda 1 numaranın yükünü kaldırabilecek bir isim değil artık.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …