Güncel Haberler

Wizards, Pistons’ı Westbrook ile Geçti (Beal sakatlandı)

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Washington Wizards konuk ettiği Detroit Pistons‘ı Westbrook’un etkili performansı eşliğinde 92-106’lık skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Wizards 16-28 ile 13. sırada yer alırken, mağlubiyet serisi 4 maça çıkan Pistons ise 12-33 ile son sırada kalmaya devam etti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Wizards’da ilk yarının bitimine 2 dakika kala sakatlanarak maça devam edemeyen Bradley Beal 17 sayı, 3-4 3sayı, 3 ribaund, 6 asist ile katkı verirken, Russell Westbrook ise 19 sayı, 19 ribaund, 10 asist ile harika bir triple-double performansına imza attı. Rui Hachimura da 14 sayı, 6 ribaund ile galibiyetin diğer mimarlarından oldu.

Pistons cephesinde ise Wayne Ellington 15 sayı, 5-10 3sayı, 2 ribaund, 2 top çalma ile öne çıkarken, Mason Plumlee 11 sayı, 8 ribaund, 2 blok ve kenardan gelen Isaiah Stewart 11 sayı, 8 ribaund ile yegane çift haneli skor katkısı verebilen isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=OPpZhJ6rsK4

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …