Güncel Haberler

Randle’sız New York, Eksik Milwaukee’yi Devirmeyi Başardı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde New York Knicks, eksiklerle dolu Milwaukee Bucks‘ı deplasmanda 102-96’lık skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Knicks derecesini 24-22 yaparken play-off yarışındaki iddiasını sürdürdü. Bucks ise 29-16’lık derecesiyle 3. sırada yer aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Yıldız uzunu Randle’dan yoksun olan Knicks’de Alec Burks 21 sayı, 6-12 3sayı, 10 ribaund, 5 asist, 2 blok ile yıldızlaşırken, R.J. Barrett 21 sayı, 3-10 3sayı, 7 ribaund, 7 asist ve kenad gelen isimler Derrick Rose ile Immanuel Quickley ise 13’er sayıyla galibiyetin diğer mimarları oldular.

Giannis, DiVincenzo, Middleton ve Holiday gibi önemli isimlerinden yoksun olan Bucks cephesinde ise Thanasis Antetokounmpo 23 sayı, 4-5 3sayı, 10 ribaund, 5 asist, 2 top çalma ile takımını ayakta tutarken Jordan Nwora 21 sayı, 4-8 3sayı, 10 ribaund, 2 asist ve Brook Lopez 12 sayı, 10 ribaund, 4 top çalma, 2 blok ile diğer direnen isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=jI3JtyDZ_5o

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …