Güncel Haberler

Koç Kokoskov, Olympiakos Maçını Değerlendirdi ve Guduric’e Özel Bir Teşekkür Gönderdi

Turkish Airlines Euroleague 31. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk olduğu Olympaikos’u 71-76’lık skorla geçti.

Fenerbahçe Beko‘nun koçu Igor Kokoskov‘u maçtan sonra açıklamalarda bulundu:

Psikolojik olarak çok zor bir maçtı. Çok iyi bir takım karşı oynadık ama psikolojik olarak onlar biraz daha rahattı ancak genel olarak yine de zor bir maçtı. Bahsetmek istediğim önemli bir konu daha var; Marko Guduric bugün ailesinden çok önemli birini kaybetti ve basketbol ailesiyle birlikte olmak istedi. Ona çok teşekkür etmek istiyorum bu enerjiyi bulup, burada olup, bizimle olup maça çıkıp katkı vermeye çalışması gerçekten çok büyük bir şey. Ona da bunun için çok teşekkür ederim.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Sırp koç takımın ilk 15 maç sonrası çıkışıyla ilgili bir soru üzerine şunları söyledi:

Zaman ve sabırla bu formu yakaladık. Yetenekli ve iyi bir takımımız olduğunu biliyorduk. Bu takım birlikte oynuyordu ama zamana ihtiyacımız vardı. Marko Guduric, kadroda eksiğimiz olan çok önemli bir parçaydı. Topu yönlendiren başka bir oyuncu oldu. Kyle O’Quinn de kesinlikle ihtiyacımız olan fiziksel mücadeleyi ve fiziği sunuyor. Tüm oyuncularımız beraber oynuyor, birbirleri için fedakarlık yapmaya hazır olduklarını gösteriyorlardı. Hiçbir şeyi değiştirmedik. Aynı şekilde çalışıyor, günlük antrenmanlarımızı yapıyoruz. Her gün ekmeğimizi taştan çıkarmaya devam ediyor, daha iyi olmaya çalışıyoruz. Psikolojik olarak ne yaparsanız kazanmanın takıma faydası oluyor. Herkes de daha özgüvenli oynuyor. O galibiyetler bize özgüven ve ivme kazandırdı. Hâlâ da -tahtaya vuralım- o ivme ile devam etmeyi umuyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …