Güncel Haberler

Valencia, Bayern’i Tobey ile Geçti

Turkish Airlines Euroleague 31. hafta mücadelesinde Valencia konuk ettiği FC Bayern Munich‘i Tobey’in pota altındaki etkili oyunuyla 83-76 geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Yarasalar 17-14 ile 8. sırada yer alırken Bayern ise 19-12 ile 5. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Valencia’da Mike Tobey 18 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile yıldızlaşırken, Nikola Kalinic 12 sayı, 3 ribaund, 2 asist, Derrick Williams 11 sayı, 7 ribaund, 2 asist ve Bojan Dubljevic 10 sayı, 6 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Bayern cephesinde ise Vladimir Lucic 20 sayı, 3-6 3sayı, 7 ribaund, 2 top çalma ile öne çıkarken, Wade Baldwin 13 sayı, 6 ribaund, 3 asist ile diğer çift haneli skor katkısı verebilen isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …