Güncel Haberler

Sacramento, Bjelica’yı Miami’ye Takasladı

Sezon başından beri Sacramento Kings‘den ayrılması gündemde olan Sırp forvet Nemanja Bjelica‘nın yeni adresi belli oldu.

ESPN’in haberine göre Kings, Moe Harkless ve Chris Silva’yı kadrosuna katarken karşılığında da Bjelica’yı son NBA finalisti Miami Heat‘e gönderdi.

32 yaşındaki Sırp forvet bu sezon 26 maçta 7.2 sayı, 3.8 ribaund, 1.9 asist istastikleri ile mücadele etmişti. Fenerbahçe ile 2014-15 sezonunda Euroleague MVP’si olduktan sonra NBA kariyeri başlayan ve 6 yıldır süren Bjelica, yer aldığı toplam 367 maçta 8.0 sayı, 4.7 ribaund, 1.8 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Takas döneminde Olynyk’i kaybeden Miami’de onun boşluğunu dış şutlar anlamında doldurabileceği gibi oyun zekası ve pas becerileri de Miami’nin dinamik kadrosunda faydalı olabileceğini, benchten gelerek olumlu katkılar yapacağını düşünüyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=icdqgjBjzcU

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …