Güncel Haberler

Sexton’sız Cleveland, Chicago Deplasmanından Galibiyet Çıkardı (Cedi 8 sayı)

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde yıldızı Sexton’dan yoksun olan Cleveland Cavaliers, deplasmanda Chicago Bulls‘u 103-94’lük skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Cavs derecesini 17-27 yaptı ve 12. sırada yer aldı. Bulls ise 19-24 ile 10. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Cavs’da Darius Garland 22 sayı, 4-6 3sayı, 4 ribaund, 9 asist ile öne çıkarken, Jarrett Allen 19 sayı, 9 ribaund, 2 top çalma, 3 blok ve Larry Nance Jr. 14 sayı, 14 ribaund, 5 asist, 2 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular. Milli oyuncumuz Cedi Osman ise uzun bir aradan sonra ilk beş başlarken 21 dakika sahada kaldı ama 0-5 3sayı, 4-9 2sayı isabetleriyle sadece 8 sayıda kalırken, istatistiklerine de 2 ribaund, 2 asist, 1 top çalma ekleyebildi ve bu fırsatı iyi değerlendiremedi.

Bulls cephesinde ise Zach LaVine 22 sayı, 4-9 3sayı, 3 ribaund, 4 asist ile öne çıkarken, Lauri Markkanen 17 sayı, 5 ribaund, 2 asist ve Tomas Satoransky ile Coby White da 11’er sayıyla direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Onuralp: “NBA, Kurduğum İlk Hayaldi”

NBA Doğu Konferansı ekiplerinden Chicago Bulls ile iki yönlü sözleşme imzalayan Onuralp Bitim milli takım …