Güncel Haberler

Koç Demir ve Berk, Brindisi Mağlubiyetinin Ardından Açıklamalarda Bulundular

FIBA Şampiyonlar Ligi Top 16 turu 4. hafta mücadelesinde temsilcimiz Tofaş, konuk ettiği Brindisi’ye 72-91’lik skorla yenilerek turnuvaya veda etti bitime 2 hafta kala.

Karşılaşmanın ardından Tofaş‘ın koçu Hakan Demir açıklamalarda bulundu:

Öncelikle Brindisi takımını tebrik ederim. Çok iyi bir deplasman maçı oynadılar. Baştan sona bunu gösterdiler. Bazı anlarda sertliklerine yanıt veremedik. Bizden tabii daha sert oynadılar. Ayrıca çok zor şutlar soktular. Bu maçı kaybettik, Playofflarda maç kazanamadık. İlk turu geçtik, büyük bir mücadele verdik, hâlâ da savaşıyoruz. Belki kazanamadık ama savaşmayı hiç bırakmadık. Sonuna kadar savaşmaya devam edeceğiz. Kaybetsek de her maçta savaşacağız. Takımımı da bu savaşçı ruhundan ötürü hep tebrik ediyorum. Fakat maalesef bu basketbol. Savaşsanız da bazen rakibiniz kritik işler yapıyor. Genç bir takımız. İki maçımız daha var. Kendi basketbolumuzu oynayacağız. Türkiye Ligi’nde ise devam edip mümkün olduğunca yukarıda bitirmeye çalışacağız.

Tivibu Spor

Bursa temsilcisinin milli guardı Berk Uğurlu ise şu ifadeleri kullandı:

Zor bir maç oldu. Gruptan çıkma şansımızı koruyabilirdik fakat bunu başaramadık. Maçı 20 sayı farkla kaybettik. Brindisi çok iyiydi ve biz istediğimiz gibi savunma yapamadık. Onlar daha sert oynadı. Bu akşam büyük bir galibiyet aldılar. Bire bir oynamaya çalıştık ama akıllı da oynadılar ve buna yanıt veremedik. Bu sayfa kapandı ama Türkiye Ligi’nde yüksek hedeflerimiz var. Dördüncü sıradayız ve savaşmaya devam edeceğiz.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …