Güncel Haberler

Koç Gören ve Dekker, Novgorod Mağlubiyetini Değerlendirdi

FIBA Şampiyonlar Ligi 4. hafta mücadelesinde temsilcimiz Türk Telekom, deplasmanda Nizhny Novgorod’a 96-82’lik skorla kaybetti.

Karşılaşmanın ardından Ankara ekibinin koçu Burak Gören açıklamalarda bulundu:

Öncelikle Nizhny’yi tebrik ederim. Çünkü hem Ankara’da hem de burada galibiyeti fazlasıyla hak ettiler. Bizden daha iyilerdi. Basketbolun her parametresinde bizden daha iyi oynadılar. İki maç arasında savunma stratejimizde bazı değişiklikler yaptık ama dediğim gibi rakibimiz basketbolun her parametresinde bizden daha iyiydi. Bizi her noktada cezalandırdılar. Burada ve Ankara’da inanılmaz bir dış şut yüzdesi ile oynadılar. Nizhny’yi tebrik ederim.

Tivibu Spor

Birleşik Amerikalı forvet Sam Dekker ise şu ifadeleri kullandı:

Yapabileceğimiz her şeyi yapmadık. Bu mağlubiyet özellikle de rakibimiz bizi evimizde yendikten sonra burada cevap verme fırsatını kullanamadığımız için can sıkıcı. Geçen yıl çıktığımız Final 8 aşamasına çıkmak için kendimizi güzel bir noktada bulma fırsatını da tepmiş olduk. Koç ve takım, geçen sezon Türk Telekom’u harika bir yere taşıdı. Şu an zor bir durumdayız ve ben kişisel olarak bu durumdan ötürü büyük bir sorumluluk duyuyorum. Takım arkadaşlarım için de aynısı geçerli. Kulübü yüz üstü bıraktık. Bu konuda kötü hissediyoruz. Teknik ekip, iyi bir maç planı belirlemişti ve Nizhny, harika bir şekilde uygulamaya döktü. Savunmadaki değişmelerimizden çok iyi faydalandılar. Bizden daha iyi oynadılar. Bu galibiyetleri hak ettiler. Muhteşem şutlar soktular, son çeyrekte harika işler yaptılar. Takım olarak bir arada durmalıyız ama biz bu takımın liderleri olarak sorumluluk önce bizde. Biz daha iyi olmalıyız. Maç planımızı doğru şekilde uygulamadık. Neticede rakibimiz kazandı.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …