Güncel Haberler

Lebron’un Parkelere Dönüş Tarihi Belli Oldu!

Los Angelese Lakers‘ın süper yıldızı Lebron James‘in parkelere ne zaman dönebileceği belli oldu.

Son şampiyonun Atlanta Hawks’a kaybettiği maçta Solomon Hill ile yerdeki topu kapma mücadelesinde talihsiz şekilde çarpışarak sağ ayak bileğini burkan James’in durumu hakkında ESPN güncel bir bilgi paylaştı.

Haberde tecrübeli süper yıldızın dönüşünün en az 3 hafta süreceği, hatta reahabilitasyonuna göre 1 ayı da aşabileceğini belirtiliyor.

Kariyerinde 17 kez All-Star seçilen liderinden yoksun olan Lakers’ın hali hazırda Davis’den yoksun olduğunu düşününce önümüzdeki günlerin pek kolay geçmeyeceğini söylemek yanlış olmaz ki bu iki yıldızın yokluğundaki son 2 karşılaşmayı da üst üste kaybetmişlerdi zaten.

Bu sezon 41 maçta forma giyen 36 yaşındaki Kral, 25.4 sayı, 7.9 ribaund, 7.9 asist ortalamalarıyla MVP yolunda emin adımlarla ilerliyordu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Phoenix, Ettiği Lakers’ı Lebron’a Rağmen Yenmeyi Başardı

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Phoenix Suns konuk ettiği Los Angeles Lakers‘ı Lebron’a rağmen 113-123’lük skorla …