Güncel Haberler

Golden State ve Cleveland’ın Cedi Görüşmeleri Şimdilik Durdu

NBA‘deki milli oyuncularmızdan Cedi Osman‘ın geleceği halen belirsizliğini koruyor.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde takımı Cleveland Cavaliers‘ın gelecek planlarında yer almadığı ve onu takaslamak istediklerine dair haberler yeralmıştı ki Golden State Warriors ile görüşmelerin başladığı iddia edilmişti.

The Ringer’da yer alan habere göre ise iki takım arasındaki görüşmeler doğrulanırken hatta şuanda taraflar arasında görüşmelerin durma noktasına geldiği de belirtildi.

25 yaşındaki temsilcimiz, NBA kariyerinde gelişimini bugüne kadar sürdürdü ve bir çok takımın rotasyonunda görmek isteyeceği görev adamlarından biri olarak gündeme geldi. Sexton, Garland ve Allen gibi isimlerle yeniden yapılanmaya giden, bu sezon alt sıralardan kurtularak güçlü takımlara da dert olmayı başaran Cleveland’da Okoro’nun gelişiyle beraber Cedi’nin süreleri ve rolü de azalmıştı.

Ülke basketbolunun ve milli takımımızın da ondan çok şey beklediği Cedi, bu sezon 41 maçta görev alırken 10.2 sayı, 3.6 ribaund, 2.8 asist istatistikleri ile mücadele etmeye devam ediyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …