Güncel Haberler

Brooklyn, Griffin’in İlk Maçında Washington Engelini Geçti

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Brooklyn Nets konuk ettiği Washington Wizards‘ı 106-113’lük skorla geçmeyi bildi.

Bu sonuçla Nets derecesini 29-14 yaptı ve 2. sırada yer almaya devam etti. Wizards ise 15-26 ile 13.sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Durant’den yoksun olan Nets’de Kyrie Irving 28 sayı, 1-6 3sayı, 7 ribaund, 6 asist, 3 top çalma ile öne çıkarken, James Harden 26 sayı, 3-9 3sayı, 5 ribaund, 8 asist, 3 top çalma ve kenardan gelen Nicolas Claxton 16 sayı, 3 ribaund, 3 blok ile galibiyetin diğer mimarları oldular. İlk kez Nets forması ile sahaya çıkan Blake Griffin ise 15 dakika sahada kalıp 2 sayı, 2 ribaund ile katkı verebildi.

Wizards cephesinde ise Russell Westbrook 29 sayı, 2-7 3sayı, 13 ribaund, 13 asist ile triple-double performansı sergilese de mağlubiyete engel olamadı. Alex Len 20 sayı, 9 ribaund, 2 blok, Rui Hachimura 20 sayı, 10 ribaund ve Bradley Beal 17 sayı, 2 ribaundi 5 asist ile direnene diğer isimler oldular.

https://youtu.be/69zW5oH1luM

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …