Güncel Haberler

Koç Ataman, Karşıyaka Galibiyeti Sonrası Açıklmalarda Bulundu

ING Basketbol Süper Ligi 25. hafta mücadelesinde Anadolu Efes konuk olduğu Pınar Karşıyaka’yı 89-98’lik skorla geçmeyi başarmıştı.

Karşılaşmanın ardından Anadolu Efes‘in başarılı koçu Ergin Ataman açıklamalarda bulundu:

Türkiye Ligi’nde normal sezon birinciliği için önemli bir maçtı. Fiziksel ve mental olarak çok yorgun geldik buraya. Hafta içi Euroleague’de iki kez deplasman maçına çıktık. Özellikle Cuma günü oynadığımız Bayern Münih maçı bizi yordu. Bugün maça kötü başladık. Çok durağandık, Pınar Karşıyaka Henry’nin sayılarıyla bir anda öne fırladı. Daha sonra bir takım değişikliklerle normal oyunumuzu oynamaya başladık. Bazı oyuncularımızdan istediğimiz verimi alamasak da, iyi hücum ettik. Karşıyaka’nın da hakkını vermek lazım. Bu tip fikstürlerde zorlanıyoruz, üst üste üç tane deplasman maçı oynadık. Salı günü Tel Aviv’deydik, Cuma günü Münih’e geçtik ve oradan direkt olarak buraya geldik. Perşembe günü Euroleague playofflarını garantilemek için mutlaka kazanmamız gereken bir maça çıkacağız. Onun hazırlıklarına başlayacağız.

Anadolu Efes Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …