Güncel Haberler

Alba, Ligde Güle Oynaya Kazandı

Almanya easyCredit BBL 24. hafta mücadelesinde Euroleague ekiplerinden Alba Berlin konuk olduğu Frankfurt‘u antrenman niteliğindeki bir maçın ardından 60-94’lük skorla geçmeyi bildi.

Bu sonuçla Alba derecesini 20-3 yaparak 2. sıradaki yerini korurken, Frankfurt ise 10-14 işle 9. sırada yer almaya devam etti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Alba’da Markus Eriksson 18 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile öne çıkarken, Peyton Siva 14 sayı, 5 asist, Niels Giffey 12 sayı, 9 ribaund, 2 asist, 4 top çalma ve Jayson Granger 10 sayı, 5 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Frankfurt cephesinde ise Matt Mobley 14 sayı, 5 ribaund ile en skorer isim olurken, Michael Kessens de 10 sayı, 5 ribaund ile diğer çift haneli skor katkısı verebilen isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Valencia, Berlin Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde Valencia konuk olduğu Alba Berlin‘i 66-81’lik skorla rahat geçti. …