Güncel Haberler

Tofaş, İtalya’da Brindisi’ye Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi Top 16 turu I grubu 3. hafta mücadelesinde temsilcimiz Tofaş, İtalya’da Brindisi‘ye konuk olacak.

16 Mart Salı günü saat 22:30’da başlayacak ve Tivibu Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak karşılaşmayı Aleksandar Glisic, Paulo Marques, Geert Jacobs hakem üçlüsü yönetecek.

Tofaş, Top 16 turunda şimdiye kadar oynadığı 2 maçta Pınar Karşıyaka’ya 78-70, Hapoel Unet-Credit Holon’a 81-93 kaybetmişti. DJ White ile Berkan Durmaz’ın karşılaşmada oynayıp oynayamayacağı maç saati belli olacak. Temsilcimiz adına Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon öne çıkan isimler DeVaughn Akoon-Purcell (17.0 sayı, 7.0 ribaund) ve Tomislav Zubcic (15.6 sayı) oldular.

I Grubu’na Hapoel Holon mağlubiyetiyle başlayan ardından geçen hafta Pınar Karşıyaka’yı mağlup etmeyi başaran Happy Casa Brindisi, normal sezonda H Grubu’nu 4 galibiyet-2 mağlubiyet ile ikinci sırada tamamlamıştı. Uzun süreli sakatlığı bulunan D’Angelo Harrison dışında eksikleri bulunmuyor. Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon Josh Bostic (15.0 3sayı, 3.0 asist) ve Nick Perkins (12.9 sayı, 5.4 ribaund) ile öne çıkan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …