Güncel Haberler

Koç Ataman ve Micic, Maccabi Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Turkish Airlines Euroleague 23. hafta erteleme mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes Menora Mivtachim Arena’da Maccabi Tel Aviv ile karşılaşacak.

Anadolu Efes‘in başarılı koçu Ergin Ataman karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu:

Maccabi Playtika Tel Aviv hücum gücü çok yüksek olan ve tempolu oynayan bir takım. Scottie Wilbekin, Tyler Dorsey ve Elijah Bryant, hem skor hem de çok sayıda pozisyon üretiyor. Othello Hunter ve Ante Zizic gibi atletik ve tecrübeli uzunları var, Dragan Bender ve Angelo Caloiaro da dış şut tehdidi olan ve alan açan uzunlar. Kazanmak için mutlaka iyi savunma yapmalıyız ve kontrollü hücum etmeliyiz. Fikstür açısından bu kadar yoğun olduğumuz ve Cuma günü Münih’te oynayacağımız çok önemli Bayern Münih maçı öncesinde bu zor erteleme maçının bu tarihte Tel Aviv’e konulması fiziksel olarak bizi dezavantajlı kılsa da mutlaka kazanıp çıkışımızı sürdürmek istiyoruz.

Anadolu Efes

Lacivert beyazlıların Sırp yıldızı Vasilije Micic ise şu ifadeleri kullandı:

Bir başka güçlü rakip ile karşılaşacağız. Çok yetenekli ve fazla skor üretebilen oyuncuları var. Biz bu maça çok iyi hazırlanmalıyız ve 40 dakika boyunca konsantre olmalıyız.

Anadolu Efes

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ataman, Maccabi Yenilgisi Ardından Konuştu

Turkish Airlines Euroleague play-off serisi ilk maçında Panathinaikos OAKA’da konuk ettiği Maccabi Tel Aviv’e 87-91’lik skorla yenilerek …