Güncel Haberler

Telekom’un Rakiplerinden Novgorod, Minsk’i Ezdi Geçti

VTB Ligi mücadelesinde temsilcimiz Telekom’un Şampiyonlar Ligi’ndeki rakiplerinden Nizhny Novgorod konuk ettiği Tsmoki Minsk‘i 78-57’lik skorla rahat bir şekilde geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Novgorod 10-7’lik derecesiyle 6. sırada konumlanırken, Minsk ise 2-15 ile son sırada yer aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 17-13
2.çeyrek: 20-14
3.çeyrek: 23-13
4.çeyrek: 18-17

Novgorod’da Kasey Shepherd 23 sayı, 5-8 3sayı, 3 ribaund, 3 asist, 5 top çalma ile yıldızlaşırken, Andrey Vorontsevich 20 sayı, 4-6 3sayı, 6 ribaund ve Ivan Strebkov 13 sayı, 3-5 3sayı, 3 ribaund, 4 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Minsk cephesinde ise Kris Clyburn 22 sayı, 3 ribaund ile öne çıkarken, Toms Leimanis 10 sayı, 3 ribaund, 4 asist, 3 top çalma ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Brown, Kazan’dan Ayrıldı (Yeni adresi: Maccabi)

Rusya’nın işgali nedeniyle geride bıraktığımız sezonu tamamlayamadan Turkish Airlines Euroleague‘den ihraç edilen, gelecek sezon da …