Güncel Haberler

Koç Kokoskov ve De Colo, Bahçeşehir Galibiyetinin Ardından Açıklamalarda Bulundular

ING Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko, konuk olduğu Bahçeşehir Koleji’ni 61-78’lik skorla yenmeyi başarmıştı.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Beko‘nun Sırp koçu Igor Kokoskov açıklamalarda bulundu:

Kesinlikle buradan bir şeyler çıkarttık. Takımım rahat oynadı. Tabii ki çok iyi oyuncular var, skor üretebilecek oyuncular vardı. Açık bir oyundu, açık bir maçtı. Beklediğimiz bir şey değildi aslında. Biraz daha disiplinliydik. Özellikle de ikinci yarıda gerekenleri iyi yaptık. Bence ribauntlar çok kritikti ve önemliydi. Ama genel anlamda Valencia gibi zorlu bir maçtan geldik, kolay değildi. O yüzden kazandığımız için çok mutluyuz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Sarı lacivertlilerin Fransız guardı Nando De Colo ise şu ifadeleri kullandı:

Aslında iyi oynadık. Maçı kontrol ettik. Maça dengesiz başlamamıza rağmen bunu başardık. Şimdi bir yolculuk bekliyor bizi. Ama odaklanıp kazandık, bu bizim için önemliydi.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …