Güncel Haberler

Koç Demir, Tartışmalı Beşiktaş Galibiyetinin Ardından Açıklamalarda Bulundu

ING Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Tofaş, konuk ettiği Beşiktaş Icrypex’i 89-86’lık skorla geçmiş ama son saniyelerde gelen kural hatası maça gölge düşürmüştü.

Tofaş‘ın tecrübeli koçu Hakan Demir ise karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu:

İyi bir maç oldu. Seyir açısından zevkli, bizim için de zor bir maç oldu. Beşiktaş çok iyi bir takım, maçı bırakmadılar, sonuna kadar mücadele ettiler ama biz de bırakmadık. Son bölümlerde iyi oynadığımız söylenmez ama maçı kazanmak için elimizden geleni yaptık. Bu sezon üç tane son saniyeyle maç kaybetmiştik, bugün de son saniyede maç kazandık. Takımımı tebrik ediyorum.

Tivibu Spor

Koç Demir her ne kadar son saniyede maçı kazandık dese de Beşiktaş’ın maça itirazı var ve TBF bu itirazı karara bağlamadığı sürece maçın tescillenmediğini söyleyebiliriz. Evet çok güzel bir maç oldu, iki takım da bizlere keyifli bir mücadele izlettiler ama keşke son bölümde hakemlerimiz biraz daha dikkatli olup Ercan çizgiye bastığı ilk anda düdüklerini çalıp maçın olağan şekilde sürmesini sağlayabilselerdi…

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …