Güncel Haberler

Koç Kokoskov ve Ahmet, Valencia Maçı Öncesi Görüşlerini Dile Getirdiler

Turkish Airlines Euroleague 29. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, İspanya’da Valencia ile karşılaşacak.

Karşılaşma öncesi Fenerbahçe Beko‘nun Sırp koçu Igor Kokoskov açıklamalarda bulundu:

Valencia çok tecrübeli bir ekip. Kadrolarında, EuroLeague’de uzun süredir forma giyen birçok isim var. Nasıl oynamaları gerektiğini biliyorlar. Daha önce defalarca bu seviyelerdeki karşılaşmalarda yer aldılar. Çok fazla silahları var ve bizi evimizde mağlup etmeyi başardılar. Bu nedenle, bu karşılaşma bizim için çok daha önemli ve zorlu olacak. İspanya’da kazanmamız gerekiyor. Rakibimizin güçlü noktalarının farkındayız. Tüm potansiyelimizi parkeye yansıtmamız gerektiğini biliyoruz. Onların bireysel ve takım tercihlerini iyi analiz etmeli, ekip olarak en iyi oyunlarımızdan birini sergilemeliyiz.

Fenerbahçe Beko

Ahmet Düverioğlu ise şu ifadeleri kullandı:

Playoff yarışında çok önemli ve değerli bir maça çıkacağız. Uzun yıllar birlikte oynadığımız Nikola Kalinic’i bir kez daha görecek olmak da bu karşılaşmayı daha anlamlı kılıyor. Valencia çok iyi bir takım. İlk karşılaşmada bizi İstanbul’da mağlup etmişlerdi. Hücumda çok etkili kozları var. Şutör kısalara ve çemberden uzaklaştıkça da tehlikeli olabilen uzunlara sahipler. Biz de iyi bir dönemden geçiyoruz. Çift maç haftasında iki zorlu rakibi deplasmanda mağlup ettik ve evimize dönmeden önce bu karşılaşmayı da kazanarak avantaj elde etmek istiyoruz. Kalan süreyi iyi değerlendirecek ve bu mücadeleye en iyi şekilde hazırlanacağız.

Fenerbahçe Beko

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …