Güncel Haberler

Milli Oyuncumuz Ersan İlyasova’nın NBA’deki Yeni Adresi Belli Oluyor!

NBA‘de bu sezona takımı olmadan başlayan ve Amerika’da çalışmalarını sürdüren milli oyuncumuz Ersan İlyasova aradığı kontratı buldu.

ESPN’in haberine göre tecrübeli forvet hali hazırda Batı’nın ve NBA’in zirvesinde yer alan Utah Jazz ile kontrat imzalayacak.

Haberin detaylarında Ersan’ın gerekli Covid protokollerini yerine getirdiği, son bir kan testinin beklendiği ardından da taraflar arasında 10 Mart Çarşamba günü veteran minimum kontrat imzalanacağı belirtildi.

33 yaşındaki tecrübeli forvet, geçen sezon Milwaukee Bucks formasıyla 63 maçta süre almış ve 6.6 sayı, 4.8 ribaund ortalamaları yakalamıştı. İlyasova, ayrıca %36,5 ile üçlük kullanmıştı.

Ersan adına doğru bir seçim oldu diyebiliriz. Artık görev adamı olarak kariyerini tamamlayacağını düşündüğümüzde Utah gibi oturmuş ve benchteki artı soyunma odasındaki havası yerinde olan, işlerin yolunda gittiği bir takımda forma giyecek olması görev adamı rolünde onun daha verimli oynamasını sağlayacaktır.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …