Güncel Haberler

İDDİA: Fethiye’de Finansal Problemler Nedeniyle Oyuncular Antrenmanı Boykot Etti!

Tarihinde ilk kez ING Basketbol Süper Ligi‘nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor‘da sahada alınan sonuçlar kadar finansal ve yönetimsel anlamda da işler yolunda gitmiyor.

Sezon başında TBF ve Merkezefendi Denizli Basket arasında yaşanan tartışmalı sürecin ardından TBF’nin “ısrarlarıyla” BSL’de yer almak için başvuru yapan Fethiye temsilcisi son olarak konuk ettiği Gaziantep’e 30 sayı farkla yenilmiş ve son sıradaki yerini perçinlemiş, ligde kalma umutları epey azaldı.

Bu sonuçla beraber mağlubiyet serisi 3 maça çıkan Fethiye, şimdiye kadar oynadığı 23 maçta sadece 5 galibiyet alabilmişti.

Normal sezonun bitimine 7 hafta var ve düşme hattının bir üstündeki takım olan Galatasaray ile aralarında fark 2 galibiyete çıkmış durumda.

Her ne kadar yönetim geçtiğimiz hafta yabancı rotasyonunda önemli bir değişiklik yapıp Frazier ile Neal’ın kontratından çıkıp Ledo gibi önemli bir skoreri takıma katmış olsa da Milliyet’in haberine göre oyuncular maaşlarını almakta sıkıntı çekiyorlar ve bu nedenle de yaklaşık 2 antrenman boykotu yapıyorlar. İddialara göre de oyuncuların maaşında 1.5 ay civarında bir gecikme söz konusu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …