Güncel Haberler

Telekom’un Top 16 Grubundaki İlk Rakibi Strasbourg

FIBA Şampiyonlar Ligi Top 16 K grubu ilk maçında temsilcimiz Türk Telekom, Ankara’da Fransa ekibi Strasbourg‘u konuk edecek.

2 Mart Salı günü saat 20:00’da başlayacak ve Tivibu Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak karşılaşmayı Saverio Lanzarini, Martins Kozlovskis, Gatis Salins hakem üçlüsü yönetecek.

Normal sezonda G grubunu 5-1 ile lider amamlayan Telekom’da Kyle Wiltjer 15.8 sayı, 5.7 ribaund ve Sam Dekker 15.2 sayı, 7.7 ribaund istatistikleri ile öne çıkan isimler oldular. Ancak Dekker sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Bursa maçında ilk kez forma giyen Marcus Foster ile Johnny O’Bryant ise bu maçta da forma giyebilecekler.

Fransız ekibi ise normal sezon E grubunu 4-2’lik derecesiyle ve averajla lider olarak bitirmeyi başarmıştı. Koç Tuovi’nin ekibinde eski Daçkalı Bonzie Colson 20.2 sayı, 6.5 ribaund ile öne çıkan isim oldu.

İki ekip daha önce Şampiyonlar Ligi sahnesinde 2 kez karşılaşmışlardı:

4 Şubat 2019 – Türk Telekom vs Strasbourg – 75-83
5 Şubat 2020 – Strasbourg vs Türk Telekom – 89-90

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …