Güncel Haberler

Euroleague’de Şubat Ayının MVP’si Kalinic Oldu

Turkish Airlines Euroleague‘de geride bıraktığımız Şubat ayının MVP’si (en değerli oyuncusu) açıklandı.

Şubat ayı boyunca sergilediği istikrarlı ve çok yönlü performansla öne çıkan Valencia‘nın Sırp forveti Nikola Kalinic bu prestijli ödülün sahibi oldu.

Yarasalar ile kariyerinin en iyi dönemini yaşayan tecrübeli forvet ayın ilk günlerinden bu yana takımının skor, asist ve verimlilik konusunda lideri konumundaydı ki bu sekansta CSKA, Real Madrid ve Zenit gibi güçlü takımlara karşı gelen kritik galibiyetlerde de önemli rol oynamıştı.

Kalinic, modern Euroleague sahnesinde yer aldığı 6 yıllık dönemde bu ödüle ilk kez layık görüldü.

Valencia formasıyla geride bıraktığımız ay 15.3 sayı, 3.7 ribaund, 5.7 asist, 1.3 top çalma, 21.3 verimlilik ortalamalarıyla mücadele etmişti. Ayrıca şuana kadar yaptığı 84 asist ile de kariyerinin bu alandaki en iyi istatistiğini daha sezon bitmeden yakalamış oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …