Güncel Haberler

Koç Kokoskov ve Biberovic, Daçka Galibiyetinin Ardından Açıklamalarda Bulundu

ING Basketbol Süper Ligi 22. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk olduğu Daçka’yı son nefeste 64-66’lık skorla yenmeyi başarmıştı.

Karşılaşmanın adından Fenerbahçe Beko‘nun koçu Igor Kokoskov şu ifadeleri kullandı:

Zor bir mücadeleydi. Çok iyi bir takıma karşı oynadık. İyi de bir mücadele kazanarak geldiler, enerji depoladılar ve güvenle geldiler. Mutlu olmalıyız bu galibiyetten dolayı. Çok iyi bir takıma karşı onların sahasında kazandık. Ama bundan daha iyi olmalıyız. Çok fazla top kaybı yaptık. Çok fazla hatalar yaptık son bölümde. Şimdi bizi zorlu bir fikstür bekliyor. EuroLeague’de 2 maçımız var. Sonrasında ligde yine bir maçımız var. NBA fikstürü gibi ama bunla başa çıkmalıyız. Kendimizi toparlamamız lazım. Bir sonraki maça odaklanacağız.

Tivibu Spor

Sarı lacivertlilerin genç forveti Tarik Biberovic ise şu açıklamaları yaptı:

Çok iyi bir takım onlar hiç durmuyorlar. Aslında son çeyreğin başında konstanrasyonumuz biraz düşmüştü ama kazandık.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …