Güncel Haberler

NBA Yönetiminden Wolves’un Genç Guardı Beasley’e Ciddi Bir Ceza Geldi!

NBA yönetiminden yapılan açıklamaya göre Eylül ayında bir dizi suç işleyen Minnesota Timberwolves‘un 24 yaşındaki guardı Malik Beasley‘e ciddi bir ceza geldi.

Beasley, Şubat ayının başlarında 2020 senesinde karıştığı uyuşturucu kullanma, silahlı tehdit gibi suçlar nedeniyle soruşturma açılmış, uyuşturu konusu düşse de diğer suçlardan dolayı 2020-21 sezonunun sonunda uygulanmak üzere 120 günlük hapis cezası almıştı. Beasley’in hapis cezası yerine aynı süreyi zorunlu kamu hizmetinde çalışarak geçirme seçeneği de bulunuyor.

Bu yasal cezanın üstüne NBA yönetimi de oyuncuya 12 maçlık bir ceza verildiğini açıkladı. Beasley’in cezası 27 Mart’ta sona erecek.

Genç oyuncu NBA yönetiminin belirlediği bu ceza sonrası şu açıklamalarda bulundu:

Bu süre boyunca verdiğim kararlar üzerine düşüneceğim. Beni bu zorlu dönem boyunca destekleyen taraftarlara teşekkür etmek istiyorum. Geriye daha iyi bir insan ve oyuncu olarak dönmek için elimden gelen her şeyi yapacağım.

Beasley, NBA’deki 5. sezonunu geçiriyor ve Wolves’ın asıl yıldızları Russell ve Towns’un ortalarda olmadığı dönemlerde sergilediği performansla dikkatleri üstüne çekti. Bu sezon 33 maçta forma giyerken 20.5 sayı, 4.6 ribaund, 2.5 asist ortalamaları ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …