Güncel Haberler

NBA All-Star Takımlarının Yedekleri Belli Oldu

7 Mart gecesi Atalanta’nın ev sahipliğinde düzenlenecek olan 2021 NBA All-Star organizasyonunda oynanacak Doğu – Batı maçında ilk bel oyuncularından sonra yedek oyuncular da belli oldı.

Doğu ve Batı konferansında yer alan takımların koçlarının verdiği oylarla belli olan yedekler şu isimlerden oluştu:

Doğu’da Jaylen Brown (Boston Celtics), James Harden (Brooklyn Nets), Zach LaVine (Chicago Bulls), Julius Randle (New York Kn,cks), Ben Simmons (Philadelphia 76ers), Jayson Tatum (Boston Celtics) ve Nikola Vucevic (Orlando Magic) yedeklere seçilen isimler oldu.

Batı’da ise Anthony Davis (LA Lakers), Paul George (LA Clippers), Rudy Gobert (Utah Jazz), Damian Lillard (Portland Trail Blazers), Donovan Mitchell (Utah Jazz), Chris Paul (Phoenix Suns) ve Zion Williamson (New Orleans Pelicans) bu onura layık oldu.

Jaylen Brown, Zion Williamson, Zach LaVine ve Julius Randle böylece kariyerlerinde ilk kez All-Star seçilmiş oldu.

All-Star’da ilk beşleri de hatırlayalım:

Batı: LeBron James (Kaptan) – Luka Doncic, Kawhi Leonard, Stephen Curry
Doğu: Kevin Durant (Kaptan) – Joel Embiid, Giannis Antetokounmpo, Kyrie Irving, Bradley Beal

Ancak bildiğiniz üzere format gereği kadrolar karışacak, takımlar bu kadrolarla sahada yer almayacak. Çünkü iki kaptan Lebron ve Durant önümüzdeki günlerde bu belirlenen havuzdan kendi takımlarını sırayla yapacakları seçimlerle oluşturacaklar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …