Güncel Haberler

EuroBasket Biletini Milliler, Formalite Maçında Hırvatistan’ı Konuk Ediyor

2022 FIBA EuroBasket elemeleri kapsamında İstanbul Akatlar’da düzenlenen fanusta A Milli Takımımız, grubun son maçında Hırvatistan ile karşılaşacak.

Her iki takım da EuroBasket finallerine katılmayı garantilediği için tamamen formalite niteliğinde bir maç olacak. Saat 20:00’da başlayacak karşılaşmayı basketbolseverler NTV ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler.

Bu fanus öncesi gruptan çıkmayı zaten garantilemiş olan Hırvatistan alternatif bir kadroyla gelmiş, ilk maçta da Hollanda’ya yenilmişti.

Millilerimiz ise İsveç’i yenip Hollanda’nın da bu galibiyetiyle beraber EuroBasket biletini garantilemiş, bu maça stressiz çıkmayı başarmıştı.

Milli takımımızda İsveç maçının kadrosuna göre tek değişiklik Metecan Birsen yerine Berkan Durmaz’ın eklenmesi oldu.

Bu formalite maçında genç yıldızlarımız Alperen ve Şehmus’u artı koç Ene süre verirse Larkin’i keyifle, rahat bir şekilde, stresten uzak izleyeceğiz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

FIBA Dünya Sıralaması: ABD Yeniden Zirvede ve Maalesef Türkiye İlk 20 Sıranın Dışında…

2023 Dünya Kupası’nın sona ermesinin ardından FIBA da Dünya Sıralaması’nı turnuvada alınan sonuçlara göre güncelledi. …