Güncel Haberler

Milli Takım Arasında Hazırlık Maçı: Büyükçekmece Deplasmanda Tofaş’ı Yendi

Milli takım maçları nedeniyle ING Basketbol Süper Ligi‘ne verilen arayı takımlar hazırlık maçları ile değerlendiriyorlar.

Büyükçekmece hazırlık maçında Bursa’da konuk olduğu Tofaş‘ı 81-95’lik skorla farklı geçti. İstanbul ekibi ilk yarının ardından da soyunma odasına 39-43’lük üstünlükle gitmişti.

Britanya milli takımında görev alan Olaseni’den yoksun olan Büyükçekmece’de Ömer Utku Al 18 sayı, 5 asist ile en skorer isim olurken, Osiris Eldridge 14 sayı, 2 ribaund, 2 asist, Jaka Klobucar 13 sayı, 4 ribaund, 4 asist ve Mert Celep 12 sayı, 2 ribaund, 2 asistle galibiyetin diğer mimarları oldular.

Britanya milli takımında olan Phillip ve 12 Dev Adam’ın kadrosunda yer alan Berkan ile Berk’den yoksun olan Tofaş cephesinde ise Jeremy Simmons 22 sayıyla etkili olurken, DeVaughn Akoon-Purcell 14 sayı, 3 ribaund, 3 asist, Alihan Demir 12 sayı, 4 ribaund, 2 asist ve Semaj Christon ise 6 sayı, 3 ribaund, 15 asist ile katkı verdiler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …