Güncel Haberler

RESMİ: Galatasaray’da Bir Ayrılık Daha Var!

ING Basketbol Süper Ligi‘nin formsuz takımlarından Galatasaray‘da ayrılık haberleri ardı ardına geliyor.

Macon ve Hamilton’ın ardından bu kez uzun rotasyonundan bir isimle, Johnathan Williams ile karşılıklı anlaşılarak fesih yoluna gidildiği resmi olarak açıklandı.

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

Sezon başında takımımıza katılan Johnathan Williams ile kulübümüzün arasındaki sözleşme karşılıklı anlaşma yoluyla feshedilmiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Galatasaray Spor Kulübü

2.06 metre boyunda olan 25 yaşındakli NBA patentli uzun BSL’de 19 maçta ortalama 23.7 dakika süre alırken 10.3 sayı, 7.3 ribaund ve Şampiyonlar Ligi’nde ise 6 maçta ortalama 16.2 dakika sahada kalırken 6.7 sayı, 5.0 ribaund istatistikleri ile katkı verebilmişti.

Williams ile Alman ekibi Wurzburg’un ilgilendiği gelen haberler arasında.

EDİTÖR YORUMU:

BSL ya da Şampiyonlar Ligi gibi üst düzey ligler için yeterli olmadığını, özellikle hücumdaki sınırlı silahları ile alternatif uzundan öteye gidemeyeceğini gördük. Şu tehditinin yetersiz olması ve savunmada da zaman zaman ağır kalması takıma zarar veriyor. Evet ribaundlarda çalışkan ve iyi bir isim ama sadece bu artıyla üst seviyelerde tutunamaz. Galatasaray’ın direkt ilk beş oynayabilecek, mümkünse Avrupa tecrübesi bulunan istikrarlı bir isme yönelmesi gerekiyor artık, Stimac ve Bahçeşehir örneği gibi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe, Manisa’yı Güle Oynaya Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik …