Güncel Haberler

Koç Kokoskov, Alba Galibiyetini Değerlendirdi

Turkish Airlines Euroelague 25. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko, konuk ettiği Alba Berlin’i 89-84’lük skorla geçmeyi başardı ve galibiyet serisini 10 maça çıkardı.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Beko‘nun Sırp koçu Igor Kokoskov açıklamalarda bulundu:

Sonuçtan dolayı çok mutluyum. Çok iyi bir takım karşı oynadık. Özel bir basketbol stili olan, Luke Sikma gibi çok iyi marka oyuncuları var. Hücumda çok kolaydı yaptıkları her şey, çok iyi şutörleri var ve savunmak gerçekten zordu. Geri dönmemiz gerekiyordu ancak çok kolay değildi; çok iyi topu paylaşan ve çok iyi asistler yapan takıma karşı oynadık. Hatalarımızı daha çok efor ve enerjiyle kapatmaya çalıştık, özellikle de mental hatalarımızı. Bu şekilde telafi ettik. İleride daha da iyi takımlarla karşılaşacağız. O yüzden daha da iyi olmamız gerekiyor. Sahaya çıkan herkes çok iyi şekilde oynadı. Bütün tebriki takıma veriyorum.

Fenerbahçe Resmi Web Sitesi

Önümüzdeki hafta EuroLeague’de Anadolu Efes ile oynayacakları karşılaşma ile ilgili görüşlerini de paylaşan koç Kokoskov konuşmasını şu şekilde sonlandırdı:

Hiçbir maç daha az ya da daha çok önemli değil ama tabii ki anlıyorum sorunuzun şeklini. Bu tabii ki bir Türk derbisi. Anadolu Efes’e karşı her zaman rekabet olmuştur. Son dönemde çok iyi oynuyorlar, özellikle dün akşam Olympiacos maçında gördük ne kadar iyi oynadıklarını. Zayıf anlarını, güçlü anlarını biliyoruz. Hazırlanmak için önümüzde yaklaşık 5 gün var. Onlara karşı saygımız var. Basketbolun güzelliği de bu tip müsabakalara karşı çıkmaktır. Biz de o maça hazırlanacağız.

Fenerbahçe Resmi Web Sitesi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …