Güncel Haberler

RESMİ: AEK, Macon Transferini Açıkladı

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde yer alan Yunan ekiplerinden AEK, geçtiğimiz günlerde Galatasaray‘ın yollarını ayırdığı Daryl Macon ile anlaştığını resmi olarak duyurdu.

2020 yazında sarı kırmızılılar ile anlaşan ve sezonun ilk bölümünü burada geçiren Birleşik Amerikalı guard geçen hafta yollarını kulüp ile ayırmıştı.

Sizlere daha önce iletmiş olduğum transferi Yunan temsilcisi, resmiyete kavuşturdu ve Macon’ı renklerine kattığını duyurdu.

1.90 metre boyunda olan 26 yaşındaki Macon bu sezon BSL’de çıktığı 17 maçta 15.7 sayı, %41.2 3sayı, 2.5 ribaund, 5.5 asist ve Şampiyonlar Ligi’nde ise 6 maçta 19.5 sayı, %55.6 3sayı, 3.8 ribaund, 3.2 asist istatistikleri ilet katkı verdi.

Galatasaray’ın aksine AEK, Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam ediyor. Yunan ekibi Top 16 turunda K grubunda bir diğer temsilcimiz Türk Telekom, Strasbourg ve Nizhny Novgorod ile birlikte mücadele edecek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …