Güncel Haberler

Koç Kokoskov, Zenit Galibiyetini Değerlendirdi

Turkish Airlines Euroleague 24. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko, konuk ettiği Zenit’i 92-84’lük skorla geçerek galibiyet serisini 9 maça çıkardı.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Beko‘nun başarılı Sırp koçu Igor Kokoskov açıklamalarda bulundu:

Zenit çok iyi bir takım, çok özgüvenli oynuyorlar. Onlar maçı değiştirdi. Biz koçlar arasında bunu söyleriz: Maçı kaosa soktular. Alan savunması yaptılar ilk pozisyonlarda. Fizikli oyuncularımızla uğraşmak istemediler. Guardlarını, Pangos’u korudular. Bizim tekrar bir araya gelip organize olmamız biraz zaman aldı. Tempo bulmak için savunmamız gerektiğini söylüyoruz sürekli. İlk yarıda o savunmaları yapamadık. Birçok hata yaptık. Birçok zihinsel hata yaptık, maçı da iyi kapatamadık. Son üç dakikada, kritik anlarda hata yaptık. O anlarda topu çok ama çok kolay kaybettik. Daha akıllı oynamalıyız. Mücadele etmemiz gerektiğini biliyor ve mücadele ediyoruz ama akıllı da oynamalıyız. Maçı daha iyi kapatmalıyız. Yine de şüphesiz oyuncularım takdiri hak ediyor. Savaşıyor, mücadele ediyorlar. Bu da bizim için önemli.

İstatistiklere bakmıyorum. Umursadığımız tek şey, rakibimizden bir sayı fazla atmak. Bazen maçın temposunu kontrol edebiliyorsunuz. Ama bizim için önemli değil. Yavaş da oynayabiliriz hızlı da. Kazandığımız sürece sorun yok.

beIN Sports & Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …