Güncel Haberler

RESMİ: Bahçeşehir’den Ayrılan Owens’ın Yeni Adresi Paris Oldu

Uzun rotasyonunda operasyon yapan Bahçeşehir Koleji‘nde takımdan ayrılan Josh Owens‘ın yeni adresi belli oldu.

Tecrübeli uzun kariyerine 7DAYS EuroCup ve Fransa Jeep Elite Pro A ekiplerinden Metropolitan Levallois‘da devam edecek. Böylece Fransız ekibi sezonu kapatan Halilovic’in yerine takviye yapmış oldu.

33 yaşında olan 2.06 metre boyundaki atletik uzun bu sezon EuroCup’da 7 maçta ortalama 8.3 sayı, 5.9 ribaund ve BSL’de ise 15 maçta 7.1 sayı, 5.7 ribaund, 1.4 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Owens, elbette Halilovic’den farklı bir uzun. Atletik özellikleri ve çember koruma özellikleri ile ön plana çıkan tecrübeli uzun, hücumda ise ikili oyunları yüksek yüzdeli bitirerek skor üretebilen, bunun dışında sınırlı silahları bulunan, çemberden uzaklaştıkça da etkisi ciddi anlamda azalan bir uzun.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursaspor, Bahçeşehir Deplasmanında Altın Buldu!

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 22. hafta mücadelesinde Bursaspor İnfo Yatırım konuk olduğu Bahçeşehir Koleji‘ni …