Güncel Haberler

Koç Kokoskov ve Perez, Khimki Maçı Öncesi Değerlendirmelerde Bulundu

Turkish Airlines Euroleague 23. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko‘da Moskova’da Khimki’ye konuk olacak.

Karşılaşma öncesi Fenerbahçe Beko‘nun Sırp koçu Igor Kokoskov değerlendirmelerde bulundu:

Khimki kesinlikle çok tehlikeli bir takım ve bunu dün gece bir kez daha kanıtladılar. Bütün sezonu çok iyi geçiren Bayern Münih’e karşı son ana kadar savaştılar. Kimin oynayıp oynamayacağından bağımsız, çok tecrübeli isimlere sahipler ve evlerinde oynuyorlar. Khimki şu anda düşük galibiyet sayısında olmasına rağmen takım olarak onurlu bir mücadele vermeye çalışıyor. Booker, Mickey ve Jovic gibi bazı isimlerin son durumuyla ilgili belirsizlik var ancak biz onların parkede olacaklarını düşünerek maç planımızı yapıyoruz. İlk olarak kendi oyunumuza odaklanmalıyız. Biz her maça aynı şekilde yaklaşıyoruz. Khimki’nin çok tehlikeli bir ekip olduğunu anlamalı ve bu mücadeleye en iyi şekilde hazırlanmalıyız.

Fenerbahçe Resmi Web Sitesi

Takımın Meksikalı guardı Alex Perez ise şu ifadeleri kullandı:

Çok zor bir maça çıkacağız. Uzun bir hafta oluyor. Kısa zamanda çok fazla sayıda maç yapıyoruz. Aynı enerjiyi korumalı ve mücadeleye odaklanmalıyız. Her maça tek tek bakmamız gerekiyor. Khimki’nin galibiyet sayısının az olduğunu biliyoruz ancak onlar çok yetenekli bir takım. Bu nedenle zor bir karşılaşma bizi bekliyor.

Fenerbahçe Resmi Web Sitesi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …