Güncel Haberler

Beşiktaş, Avrupa Macerasına Oradea Karşısında Başlıyor

FIBA Europe Cup‘da ülkemizi temsil edecek olan Beşiktaş Icrypex ilk maçına Rumen ekibi CSM Oradea karşısında çıkacak. Karşılaşma pandemi önlemleri gereği İstanbul Akatlar salonunda organize edilen fanusta oynanacak.

26 Ocak Salı günü saat 18:00’da başlayacak ve TRT Spor 2 ekranlarından canlı olarak yayınalacak karşılaşmayı Radomir Vojinovic, Zdravko Rutesic, Josip Jurcevic hakem üçlüsü yönetecek.

Siyah beyazlılar genç oyuncular ve formda Amerikalı skorerler liderliğinde bu sezon BSL’de çok iyi işlere imza attı. 18 maçın ardından 9 galibiyete ulaşan Beşiktaş, hedeflediği play-off potasına 8.sıradan girmiş durumda. Siyah beyazlılar son maçlarında ezeli rakipleri Galatasaray’ı 82-64’lük skorla farklı geçmişler, moral depolamışlardı. Bu sezon takımın öne çıkan isimleri 18 yaşındaki genç uzun Alperen Şengün (19.4 sayı, 10.3 ribaund) ve James Blackmon (19.0 sayı) oldular şuana kadar.

Rumen ekibi ise kendi liginde oynadığı 11 maçından 8 galibiyet alabildi ve 4. sırada yer alıyor. Son maçlarında ise konuk ettikleri Craivo karşısında 79-84’lük skorla kaybetmekten kurtulamamışlardı. İki Amerikalı guard Aaron Broussard (13.7 sayı, 4.3 ribaund) ve Stephen Holt (13.6 sayı) takımın öne çıkan isimleri konumundalar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Beşiktaş, Denizli Deplasmanında Yettiği Kadar Oynadı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 19. hafta mücadelesinde Beşiktaş Emlakjet, konuk olduğu Yukatel Merkezefendi Belediyesi …