Güncel Haberler

RESMİ: Hamilton, Mornar Bar’a Kiralık Gitti

Euroleague’deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, pota altına O’Quinn hamlesini yaptıktan sonra beklentileri karşılayamayan Johnny Hamilton ile yolları ayırdı.

Sizlere daha önce detaylarını iletmiş olduğum transfer resmileşti ve Trinidad Tobakolu uzun sezon sonuna kadar kiralık olarak 7DAYS EuroCup ve Adriyatik Ligi ekiplerinden Mornar Bar‘ın formasını giyecek.

Hamilton hakkındaki yorumlarımı daha önce BURADA sizlerle paylaşmıştım.

Geçtiğimiz yaz sarı lacivertlilerin Darüşşafaka Tekfen’den transfer ettiği ve 1+1 yıllık kontrat imzaladığı Hamilton özellikle Euroleague sahnesinde beklentileri karşılayamamış, 13 maçta sadece ortalama 7 dakika süre alırken 1.0 sayı, 2.0 ribaund istatistikleri ile katkı verebilmişti. BSL’de ise 15 maçta 7.1 sayı, 3.5 ribaund ile mücadele etmişti.

Karadağ temsilcisi Mornar Bar, Adriyatik Ligi’nde 12 galibiyet, 3 mağlubiyet ile zirvede yer alırken, EuroCup Top 16 H grubunda ise 1 galibiyet 1 mağlubiyet ile averajla 2. sırada yer alıyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Beşiktaş, Konuğu CSKA Moskova’ya Yenildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerimizden Beşiktaş Emlakjet, milli maçlar nedeniyle verilen arayı değerlendirmek adına …