Güncel Haberler

Koç Kandemir, Galatasaray Galibiyetini Değerlendirdi

ING Basketbol Süper Ligi 18. hafta mücadelesinde sahne alan derbide Beşiktaş Icrypex konuk ettiği Galatasaray’ı 82-64 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı.

Karşılaşma sonası siyah beyazlıların tecrübeli koçu Ahmet Kandemir açıklamalarda bulundu:

Öncelikle biz hep beraber bir başarı hikayesi yazmak için buraya başlamıştık. 6’da 0 ile başlamamıza rağmen hiç bundan geri adım atmak. Sadece hatalarımızı değerlendirip, onun önlemlerini aldık. Bugün geldiğimizde çok genç, çok az oynamış oyuncuların 6’da 0’dan sonra buradan çok iyi kurtuldular ki tecrübeli oyuncular bile buradan çıkmakta zorlanıyorlar. Bu da bizim takımımızın lider oyunculardan kurulu olduğunun göstergesi. Bugün geldiğimiz yerde birçok oyuncumuz sakat olabiliyor, 3 yabancımız olsa da 2 yabancı oyuncuyla oynamaya çalışıyoruz. Bunların hepsi planlı işler. Buna rağmen de giren, çıkan herkes aynı eforu göstermeye başladı. Öncelikle kazanan sonrasında da kim oynarsa oynasın iyi oynayan bir takım durumuna geldik. Özellikle Galatasaray‘a karşı ilk devredeki maçta 95 sayı yemiştik bugün onları çok aşağıda tuttuk. Geçen haftadaki maçın morali de vardı. Şimdi önümüzde Avrupa maçı var. Tabi yenileceğimiz maçlar da olacak ama önemli olan çalışma prensibinden ödün vermeden çalışmaya devam etmek. Oyuncularım da inşallah bu performansı sezon sonuna kadar gösterecektir. Biliyorum sadece Türk oyuncularla oynadığımız için bütün takım taraftarları Beşiktaş takımını çok seviyorlar. Biz de bütün ulusa layık olmaya çalışıyoruz. Daha çok oyuncu çıkaracağız, daha çok oyuncu yetişereceğiz ve bu hikayenin sonunda da şampiyon olacağız.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …