Güncel Haberler

Anadolu Efes, Erteleme Maçında Bursa’yı 33 Farkla Geçti!

ING Basketbol Süper Ligi 12. hafta erteleme mücadelesinde Anadolu Efes konuk ettiği Frutti Extra Bursaspor‘u 91-58’lik skorla farklı geçti.

Bu sonuçla Anadolu Efes 17. maçında da namağlup ünvanını korurken, Bursa ise 17. maçında 11. kez kaybetti ve 12. sırada yer aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 19-12
2.çeyrek: 21-14
3.çeyrek: 22-20
4.çeyrek: 29-12

Efes cephesinde Rodrigue Beaubois 15 sayı, 3-5 3sayı, 2 ribaund, 2 asist ile en skorer isim olurken, Buğrahan Tuncer 11 sayı, 2 ribaund, 6 asist, Sertaç Şanlı 11 sayı, 7 ribaund ve James Anderson ile Erten Gazi de 10’ar sayıyla galibiyete katkı veren diğer isimler oldular.

Erteleme maçı olması sebebiyle o dönemde lisansları bulunmayan Peters, Shayok ve Tillman’dan yoksun, sadece 2 yabancı ile mücadele eden Bursaspor cephesinde ise Kenny Kadji 12 sayı, 8 ribaund, Ömer Can İlyasoğlu 11 sayı, 3 ribaund, 3 asist ve Xavier Munford 10 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …