Güncel Haberler

Ufuk Sarıca: “Bazen Kötü Oynadığınız Günde de Kazanmak Önemli.”

ING Basketbol Süper Ligi 17. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka konuk ettiği Gaziantep’i 72-65’lik skorla geçmeyi başarmıştı.

Maçın ardından Kaf-Kaf’ın başarılı koçu Ufuk Sarıca açıklamalarda bulundu:

Açıkçası zor bir maç oldu. Özellikle maçın başlangıcı ve devre skoru iyiydi ama 3. çeyrekte Gaziantep geri döndü. Tabi burada bizim hatalarımız var. Maç boyunca özellikle ribaund konusunda zorlandık ki biz aslında iyi ribaund alan bir takımız. Bugün yanılmıyorsam 15 hücum ribaundu vermişiz. Bu alanda kötüydük. Dolayısıyla maç boyunca rakibe ikinci atış şansları verdik. Kolay değil üst üste haftalardır seyahet ederek oynuyoruz.

Bazen kötü oynadığınız günde de kazanmak önemli ki ilk yarıda köyü oynadığımızı söylemeyeceğim ancak ikinci yarıda düşen bir tempomuz vardı. Son çeyrekte daha az rotasyonla gerekli tecrübeyi gösterip kazanmayı bildik. Bugün itibariyle lig ikincisi konumundayız. Bu kadar zor bir sezonda çok önemli rakiplere karşı aldığımız bu pozisyon bizi mutlu ediyor. Bunun devamı için elimizden geleni yapacağız. Bütün takımımı kutluyorum. Haftaiçi de maçımız yok ve bu da bir avantaj çünkü uzun süredir antrenman da yapamıyoruz. Şimdi bir gün dinlenip haftasonu oynayacağımız maça hazırlanacağız.

Pınar Karşıyaka Resmi Twitter Hesabı

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Muğla Deplasmanından Son Nefeste Çıkabildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum …