Güncel Haberler

Eksik CSKA, Deplasmanda Avtodor’u Rahat Geçti

VTB Ligi mücadelesinde Euroleague ekiplerinden CSKA Moskova konuk olduğu Avtodor‘u zorlanmadan 82-98’lik skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla CSKA 12. maçında 10. kez kazanırken 2. sırada yer aldı. Avtodor ise 12. maçında 6. kez kaybetti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 20-27
2.çeyrek: 17-32
3.çeyrek: 21-15
4.çeyrek: 24-24

James, Clyburn, Hackett’dan yoksun olan CSKA’da Johannes Voigtmann 15 sayı, 5 ribaund, 2 asist, Ivan Ukhov 15 sayı, 3 ribaund, 4 asist, Alexander Khomenko 14 sayı, 2 asist, Tornike Shengelia 13 sayı, 6 ribaund, 5 asist ve Nikola Milutinov 10 sayı, 11 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Avtodor cephesinde ise Nate Mason 31 sayı, 6 asist ile en skorer isim olurken, Nikita Mikhailovskii 12 sayı, 4 ribaund, 2 asistve Drew Gordon 10 sayı, 8 ribanud ile direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Bursaspor, Auguste ile CSKA’ya Direndi Ama Sonunu Getiremedi

Hazırlık Maçları kapsamında Antalya’da düzenlenen turnuvanın son maçında Frutti Extra Bursaspor Rus ekibi CSKA Moskova‘ya …