Güncel Haberler

Doncic’in Tarihi Performansı Chicago Karşısında Yeterli Olmadı

NBA Doğu Konferansı’nın vasat takımları arasında gösterilen Chicago Bulls, Batı’nın dişli takımlarından Dallas Mavericks‘i Doncic’in tarihi performansına rağmen 117-101’lik skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Bulls 13. maçında 5. kez kazanırken, Dallas ise 12. maçında 6. kez kaybetmiş oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 27-23
2.çeyrek: 40-29
3.çeyrek: 22-23
4.çeyrek: 28-26

Bulls’da Lauri Markkanen 29 sayı, 10 ribaund, 3 asist ile en skorer isim olurken, Garrett Temple 21 sayı, 3 ribaund, 3 asist, 2 top çalma, Thaddeus Young 15 sayı, 3 ribaund, 3 asist, 2 top çalma, 2 blok ve Otto Porter Jr. 14 sayı, 9 ribaund, 2 asist ve Zach LaVine 10 sayı, 10 asist, 3 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Dallas cephesinde Luka Doncic 36 sayı, 6-11 3sayı, 16 ribaund, 15 asist, 2 top çalma ile kariyerindeki 29. triple-double performansına ulaştı ve henüz 3. sezonunun içinde olmasına rağmen bu alanda Michael Jordan’ı geride bırakmayı başardı. Ayrıca 35+ PTS, 15+ REB, 15+ AST istatistiklerine bir maçta ulaşabilen en genç oyuncu olarak da tarihe geçti. Ancak takım arkadaşları Sloven yıldızı yeteri kadar destekleyemediler bu maçta. Kristaps Porzingis 20 sayı, 8 ribaund, 2 blok ve Willey Cauley-Steil ile James Johnson 10’ar sayıyla katkı verebildiler. Tim Hardaway, Jalen Brunson, Josh Richardson, Dorian Finney-Smith, Maxi Kleber ve Dwight Powell sağlık protokoller ve sakatlıklar nedeniyle kadroda yer almadılar.

1.DONCIC’IN PERFORMANSI:

2.MAÇIN ÖZETİ:

https://www.youtube.com/watch?v=PqbdzeIeH_Q

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Phoenix, Ettiği Lakers’ı Lebron’a Rağmen Yenmeyi Başardı

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Phoenix Suns konuk ettiği Los Angeles Lakers‘ı Lebron’a rağmen 113-123’lük skorla …