Güncel Haberler

Cedi Osman, New York Galibiyeti ve Takımdaki Eksikler Hakkında Konuştu

Milli oyuncumuz Cedi Osman, 16 Ocak günü New York Knicks karşısında sergilediği etkili performansın ardından açıklamalarda bulundu.

Cleveland Cavaliers‘ın sakatlıklar nedeniyle 8 kişilik kadroyla çıktığı ve New York Knicksi’i 106-103’lük skorla yendiği maçta 25 sayı, 5 asist, 3 ribaundla etkili bir performans sergileyen ve tam 5 üçlük isabeti bulan Cedi, tecrübeli uzun Andre Drummond ile beraber galibiyetin baş mimarıydı.

Milli oyuncumuz karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalarda hem kendi performansı hem de eksiklere rağmen takımın ortaya koyduğu iyi oyun hakkında ifadeler kullandı:

Drummond muhteşem bir maç oynadı. Boyalı alanı tamamen domine etti. Takımdaki herkesin çok iyi oynadığını düşünüyorum. Son ana kadar savaştık, devre arasında takım arkadaşlarıma 48 dakika boyunca konsantre olmamız gerektiğini söylemiştim. Maçın sonlarına doğru bir ara rakibimiz 14-0’lık bir seri yakaladı ama günün sonunda biz kazandık. Bizim için bu kadar eksiğimiz varken böyle bir maçı kazanmak çok önemliydi. İyi bir takımız var ve ne olursa olsun savaşmaya devam edeceğiz.

Eksik oyuncularımız sebebiyle şikayet etmek karakterimizde yok. Şu anda sağlıklı olan 8-9 oyuncumuz var ve sahaya çıktığımız her an elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Ben şu anda oynayabileceğim en iyi oyunu sahaya yansıtmak için mücadele ediyorum. 48 dakika boyunca takım olarak hareket ettik ve performansımdan dolayı gayet memnunum.

Yaklaşık 4-5 maçtır eksiklerimiz nedeniyle normalde alışık olduğumuz kadrodan farklı bir grupla oynamaya başladık. Yavaş yavaş birbirimize alışmaya başladık ve nasıl oynayacağımızı biliyoruz. Drummond ile nasıl oynamamız gerektiğini çözüyoruz. O da bu akşam muhteşem bir performans sergiledi. Önümüzde Brooklyn ile oynayacağımız çok zorlu bir maç var. Biraz dinlenip o karşılaşmaya hazırlanacağız.

Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …