Güncel Haberler

Kokoskov: “Sonuç Zorluğunu Göstermiyor Olsa da Aslında Çok Zor Bir Maçtı.”

Turkish Airlines Euroleague 20. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Panathinaikos karşısında 100-74’lük skorla net bir galibiyet aldı.

Karşılaşma sonrası Fenerbahçe Beko‘nun Sırp koçu Igor Kokoskov açıklamalarda bulundu:

Sonuç zorluğunu göstermiyor olsa da aslında çok zor bir maçtı. Panathinaikos’un ne kadar zorlu bir rakip olduğunu hepimiz biliyoruz. Fiziksel oynuyorlar ve agresif bir takım. Çok fazla silahları var. Nedovic gibi müthiş bir oyuncuları var. Çok iyi başladık ama savunma açısından ribauntlarda biraz eksiktik. 21 ribaunt çok iyi bir rakam değil. Topa sahip olduğumuz anlarda pozisyonları çok iyi tamamlayamadık. Genel olarak enerjimiz çok iyiydi. Bencil değildik. Herkes fedakarlık yaptı. İkinci yarıya daha da iyi başladık. Çok atak yaptık. Üçlüklerde başarılıydık. Sonuçtan mutluyuz. Şimdi pazar günkü Beşiktaş maçına konsantre olacağız.

Fenerbahçe Resmi Web Sitesi

Çek yıldız Jan Vesely ise şu ifadeleri kullandı:

Hepimiz Vesely’nin neler yapabileceğini biliyoruz. 7 yıldır burada ve Fenerbahçe’nin yüzü olmuş durumda. İnanılmaz yetenekleri var. İnanılmaz enerjisi var. Savunma açısından bir yetenek, enerji açısından yetenek. EuroLeague’in MVP’si. Aslında çok sessiz bir lider ama konuştuğu zaman herkesi kendine dinletebiliyor. Staff olarak en önemli isteğimiz onun sağlıklı olarak devam etmesi. Savunma bizim için çok önemli. Savunmaya iyi başladığımızda hücumlarda daha rahat oluyoruz.

Fenerbahçe Resmi Web Sitesi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …