Güncel Haberler

RESMİ: Harden, İstediğini Aldı ve Tekrar Durant ile Bir Araya Geldi!

Uzun süredire Houston Rockets yönetimine takas olmak istediğini bildiren ve sezon başladıktan sonra da yaptıklarıyla artı verdiği demeçlerle adeta saç baş yolduran James Harden sonunda istediğini aldı!

NBA’de tam 4 takımı ilgilendiren ve ciddi anlamda taşları yerinden oynatan takas sonucunda Harden, en çok gitmek istediği takıma Brooklyn Nets’e takaslandı ve böylece daha önce Thunder formasını birlikte giydikleri eski takım arkadaşı Kevin Durant ile yeniden buluştu ve Kyrie Irving ile beraber Büyük Üçlü’yü oluşturduklarını söyleyebiliriz.

İşte 4 takımın dahil olduğu büyük takasın detayları:

  • Brooklyn Nets: James Harden
  • Indiana Pacers: Caris LeVert
  • Cleveland Cavaliers: Taurean Prince, Jarrett Allen
  • Houston Rockets: Victor Oladipo, Dante Exum, Rodions Kurucs, 3 tane Nets 1. tur draft hakkı (22, 24, 26), 1 tane Bucks 1. tur draft hakkı (22, korumasız), 4 tane Nets 1.tur değiştirme hakkı (21, 23, 25, 27)

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …