Güncel Haberler

Anadolu Efes, Son Sıradaki Khimki’yi Konuk Ediyor

Turkish Airlines Euroleague 20. hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes, Sinan Erdem’de Khimki‘yi konuk ediyor.

14 Ocak Perşembe günü saat 20:30’da başlayacak ve beIN Sports 3 kanalından canlı olarak yayınalacak karşılaşmayı Daniel Hierrezuelo, Milivoje Jovcic, Josip Radojkovic hakem üçlüsü yönetecekler.

Anadolu Efes ile Khimki, Avrupa kupalarında bugüne kadar altı kez karşılaşırken, Turkish Airlines Euroleague’de iki takım arasında oynanan altı karşılaşmada takımımız dört galibiyet ve iki mağlubiyet elde etti.

İki ekip arasında ligin ilk yarısında Moskova’da oynanan karşılaşmayı takımımız 105-77 kazanmıştı.

Bu maç öncesi temsilcimizde Krunoslav Simon ile Tibor Pleiss’ın sakatlıkları devam ediyor. Yeni transfer Dzanan Musa ise takıma 15 Ocak Cuma günü katılacak.

Khimki cephesinde ise Greg Monroe, Janis Timma ve Jonas Jerebko bu maçta forma giyemeyecekler. Stevan Jovic’in durumu da maç saatinde belli olacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …