Güncel Haberler

Ataman: “Yüzde Yüz Konsantre Olduğumuzda Nasıl Oynayabileceğimizi Gösterdik.”

Turkish Airlines Euroleague 18. hafta mücadelesinde Anadolu Efes deplasmanda Asvel Villeurbanne’i 80-102 gibi net bir skorla geçmeyi başardı.

Karşılaşma ardından Anadolu Efes‘in tecrübeli koçu Ergin Ataman açıklamalarda bulundu:

Bu akşam kusursuz bir oyun oynadık. Maçı kazandık ve %100 konsantre olduğumuzda nasıl oynayabileceğimizi gösterdik. Asvel’i burada yenmek kolay değil, burada önemli maçları kazandılar. Oyunun ilk yarısında çok iyi savunma yaptık, hücumda da topu çok iyi dolaştırdık ve ilk yarıyı farklı tamamladık. Bu akşam James Anderson çok iyi oynadı, double double yaparak çok büyük katkı verdi, David Lighty’e karşı da çok iyi savunma yaptı. Euroleague’in ikinci yarısına iyi başlamak önemliydi çünkü büyük bir hedefimiz var. Geçen sezon ne yazık ki gösterdiğimiz eforun karşılığını alamamıştık. Bu sezon ilk yarıda iyi bir iş çıkartamadık ama bu maçın kupayı kazanmak adına iyi bir başlangıç olmasını umuyorum.

Anadolu Efes Resmi Web Sitesi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …