Güncel Haberler

Shaq, Rudy Gobert’e Kafayı Takmış Durumda!

NBA tarihinin efsane pivotlarından, günümüzde TNT’nin yorumcularından olan Shaquille O’Neal‘in bu günlerde tek gündem maddesi Utah Jazz‘ın pivotu Rudy Gobert.

Fransız pivotun aldığı maaş ve yaptığı yeni kontrat Shaq’ın dilinden düşmüyor!

Gobert’in Utah Jazz ile beş yıllık 200 milyon dolar değerindeki kontratı imzalamasının ardından eleştirilerine başlayan Shaq, Gobert’in dünya genelinde çocuklara «11 sayı ortalama ile 200 milyon dolar kazanabilecekleri» yönünde ilham kaynağı olabileceğini söylemişti.

Daha sonrasında sahada karşı karşıya gelseler Gobert’i «paramparça» edeceği yönünde iddialarda bulunan Shaq, son olarak Dallas Mavericks karşısında 38 sayı ile harika bir maç çıkaran Nikola Jokic’i Gobert ile kıyasladı.

Shaq, Jokic ile ilgili yorumda bulunurken şunları söyledi:

«11 sayı ortalama ile 200 milyon dolar kazanılıyorsa 38 sayı atınca 600 milyon dolar kazanılması lazım, değil mi?»

Shaq, daha önce Dwight Howard, JaVale McGee ve DeAndre Jordan gibi farklı isimleri diline dolamıştı… Yeni kurban Rudy Gobert gibi gözüküyor.

Kaynak: TNT & Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …